XI edició de l'Audiovisual MAC 08 a Grandollers


Granollers (Vallès Oriental) acull entre avui i demà la XI edició de l'Audiovisual MAC 08 (Mercat Audiovisual de Catalunya), que es convertirà en un punt de trobada del sector audiovisual de proximitat, segons ha informat avui el Consorci del Mercat Audiovisual de Catalunya (CMAC).

La inauguració anirà a càrrec del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i el president del CMAC i alcalde de Granollers (Vallès Oriental), Josep Mayoral, entre d'altres personalitats.

Durant els dos dies se celebraran ponències en les quals participaran representants de diverses televisions locals espanyols i en les que la implantació de la TDT i la ràdio seran dos dels seus principals protagonistes.

Algunes de les comunitats autònomes que participaran en aquesta trobada són Galícia, Andalusia, Astúries, el País Valencià, les Illes Balears i Madrid. A més, participaran empreses italianes que es dediquen al sector audiovisual.

Entrades populars