Les guerres èlfiques a l'Espai MontcadaLes artistes 'Momu & No es' trastoquen la història i presenten, amb ironia i humor, proves d'esdeveniments dels quals no es tenia constància a la mostra '1979-1982. Les guerres èlfiques que acull l'Espai Montcada del CaixaForum a Barcelona fins al 14 de setembre, dins del cicle 'Eufòria. Casos d'optimisme extrem'.

A través de la historiografia, és a dir, la construcció d'un relat fidel i rigorós a partir de fets esdevinguts prèviament, la parella d'artistes dóna vida a un període històric en què un relat desconegut es presenta com a cert.

Partint de l'existència d'una altra cultura que es va imposar a la nostra, l'èlfica, acosten als fets que van marcar l'origen i l'extinció d'aquella supremacia, compresos entre 1979 i 1982, precisament les dates de naixement de les dues artistes, Lucía Moreno i Eva Noguera.

La instal·lació se centra en el vídeo, la fotografia, l'escultura, el dibuix i el text per donar compte de fets que podrien haver format part de la nostra història.

Entrades populars