Converses amb artistes a SETBA-Zona d'Art




SETBA-Zona d'Art presenta 'Converses amb artistes' una activitat, entorn de l'exposició 'Mirada Interior' on el públic pot conèixer la història i el procés creatiu de les obres que es mostren. Avui dimarts, a les 8 del vespre, és el torn de Francisco de Pájaro, una promesa extremenya afincada a Barcelona.


L’obra d’aquest artista té un gran impacte visual, tant pel que fa al color com a la forma. Les pinzellades de negre intens defineixen siluetes que emergeixen de fons plans i aporten uns volums molt particulars.


[bio] Francisco de Pájaro, neix en 1970 en Zafra (Badajoz). Aprèn a pintar de forma autodidacta. d'adolescent comença a decorar locals d'oci amb pintures artístiques. El 1994 ingressa a l'Escola d'Art i Oficis Artístics de Mèrida (Badajoz), i s'hi està durant un any i mig. De retorn al seu poble natal, viu i treballa en diversos oficis, sempre combinant-los amb la pintura. El 1995 esdevé co-fundador de Rotuletto, empresa dedicada a la imatge corporativa, retolació i decoració d'interiors. El 1998 lloga el seu primer estudi-taller, on realitza pintures surrealistas i cubistas sota les influències de Picasso, F. Bacon… L'any 2000, realitza la seva primera exposició invidual a la Galeria Sta. Marina (Caixa d'Estalvis de Badajoz) a Zafra. Un any després mor en un tràgic accident el seu amic i soci Víctor García. Mesos més tard, pren la decisió de deixar-lo tot per a dedicar-se per complet a la pintura. Viu a Londres durant gairebé dos anys, on realitza diverses exposicions. El 2003 viatja per primera vegada a Barcelona, on troba una gran inspiració en aquesta ciutat. Avui viu i segueix pintant amb el seu personal llenguatge pictòric.

Entrades populars