Intercanvi d'artistes amb Matucana 100 (Xile)




Intercanvi amb Centre Matucana 100 de Santiago de Xile. Laboratoris de producció artística en contexts socials. Can Xalant, Centre de Creació i Pensament Contemporani de Mataró.Matucana 100 de Santiago de Xile.

Aquest intercanvi forma part del projecte "Redesearte Paz"1, una Xarxa internacional d’Agents Culturals amb l’objectiu d’enfortir el teixit social mitjançant l’activació de models de participació i sensibilització a través de les metodologies de l’art contemporani.

El projecte s’inicia al 2005 amb la col·laboració entre la Galería de Arte Contemporáneo Paul Bardwell del Centro Colombo Americano de Medellín i Trànsit Projectes de Barcelona.

L’intercanvi és una de les residències en xarxa del projecte "Redesearte Paz" 2, de la qual, a més de Matucana 100 (Xile) i Can Xalant (Espanya), també en formen part Base 7 (Brasil), el Centre Colombo Americano de Medellín (Colòmbia) i Funarte (Nicaragua). La participació en aquest concurs està oberta a tots els/les artistes visuals residents a Catalunya.


Per més informació:

Can Xalant
Centre de Creació i Pensament Contemporani de Mataró
Francesc Layret, 75. 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 741 22 91 - Fax. 93 741 22 93

Entrades populars