“Retrats segle XXI” a l'N2 Galeria


Ninaboy 'Domestic', 2008

N2 Galeria presenta l'exposició “Retrats segle XXI” que s'inaugurarà el proper dijous 26 de juny a les 8 del vespre, i durarà fins el 25 de setembre. L'exposició inclou pintura, escultura i fotografia.


El rostre és la part del cos humà més expressiva tant física com espiritualment. Des dels inicis de la historia de l'art ha estat la part més representada de la figura humana. Per a qualsevol artista és un repte pintar o esculpir aquesta part del cos. Sense cap dubte és la més difícil d'imitar i en la qual es posen més a prova les qualitats tècniques de l'artista. L'art del retrat no només reflecteix l'interior d'un personatge sinó també l'esperit de l'època en que s'ha fet. L'artista transmet el seu estil personal a aquesta obra i ens mostra com ha vist la personalitat del retratat. L'habilitat de l'artista per a mostrar els secrets de l'ànima d'una altra persona és una de les fonts de plaer estètic que proporciona aquest gènere pictòric. Els retrats de l'exposició N2 Galeria reflecteixen les persones i al mateix temps la complexitat de la nostra societat. Són una mostra d'aquesta pràctica artística del segle XXI, que tans il·lustres antecessors ha tingut, demostrant que contínua viva.


Els artistes són: Albert Cruells, Raúl de Dios, Miguel Ezpania, Gandalf Gaván, Gonzalo Goytisolo, Sándor González, Liu Guangyun, Roc Herms, Javier Marín, Marcos Palazzi, Gabriel Pericàs, Victòria Rabal, Eulalia Ramón, Amparo Sard, Sixeart, Héctor Velázquez, Santiago Ydáñez.

Entrades populars