Art i Jazz a SETBA




SETBA - Zona d'Art us ofereix el concert de jazz interpretat per 'November Trio' en motiu de la cloenda de l'exposició 'Mirada Interior'. L'activitat tindrà lloc el proper dijous 10 de juliol 2008 a partir de les vuit del vespre. SETBA és un espai cultural polivalent destinat principalment a acollir exposicions artístiques, conferències, presentacions, rodatges, tallers i activitats, entre d'altres.


EL CONCERT

'November Trio', una formació nascuda el novembre de 2005, és la unió de tres músics amb voluntat de transmetre les sensacions que es troben en terrenys on el jazz és més intimista, subtil i eteri. 'November Trio', a través d’un repertori obert a molts camps (des de standards del jazz fins a composicions pròpies, passant pel free i per temes que formen part del background col·lectiu) crea una música tranquila, que batega a quaranta pulsacions per minut i que apunta cap endins, ben endins. I aquest és l’esperit, l’estat, el missatge que 'November Trio' vol transmetre als seus oients.

L'EXPOSICIÓ

L’exposició col·lectiva de pintura ‘Mirada Interior’, organitzada en col·laboració amb la galeria Luna Azul, ofereix propostes diverses que ens permeten contemplar treballs que van des del retrat a l’abstracció. Notes de colors suggerents, traçades rotundes i mirades impactants són el reflex dels artistes: Cristina Ballesteros, Paulina Bedrack, Francisco De Pájaro, Emma Herbin, Guadalupe Masa, Colectivo RUDES, Uli Schulz, Nicolás Spinosa i Benigno Tierno.

SETBA - Zona d'Art
Plaça Reial , 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. / Fax. 934 813 696

Entrades populars