'La vida de la partitura' al MACBA



El Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) presenta fins al 5 d'octubre l'exposició "Possibilitat d'acció. La vida de la partitura", amb l'objectiu d'explorar la notació musical com a suport de transmissió musical i visual.

L'exposició reuneix al Centre d'Estudis i Documentació del MACBA 35 partitures històriques i contemporànies com a creacions d'artistes no estrictament procedents del camp de la música, amb obres experimentals dels àmbits de l'art sonor,el "noise/art/rock" experimental i els territoris fronterers entre aquests mitjans de creació i d'altres.

El contingut d'aquesta exposició manté una relació especial amb "Línies de visió", la sèrie de programes de Ràdio web MACBA inspirades en altres projectes recents que investiguen la partitura des de diferents perspectives i la manera com la ment i la intuïció humana tradueixen i transmeten la música.

L'exposició presenta obres d'artistes diversos com John Cage, Joan Brossa, Yoko Ono o Eugènia Balsells, amb una selecció de partitures que ofereixen la visió d'un moment de canvi radical en la manera de transmetre i interpretar la música, directament relacionada amb obres contemporànies d'artistes vinculats al so, la imatge, el llenguatge, els objectes i la llum.

Entrades populars