Olafur Eliasson a la Fontana d'Or de Girona



La segona part de l'exposició "Olafur Eliasson. La naturalesa de les coses" es pot veure fins al 14 de setembre a la Fontana d'Or de Girona. Aquesta exposició ha estat organitzada conjuntament per la Fundació Joan Miró de Barcelona i la Fundació Caixa Girona per repassar la trajectòria de l'artista danès islandès Olafur Eliasson, com a guanyador del Primer Premi Joan Miró.

A les sales de la Fundació Joan Miró s'inclouen instal.lacions, algunes de concebudes especialment per a l'exposició, marcades per l'interès pel tema de la percepció del color i de la llum, pel recorregut pels espais i per l'efímera naturalesa de les coses mitjançant l'experimentació física.

A les sales del Centre Cultural Caixa Girona - Fontana d'Or, Eliasson presenta obres amb llum de petit format juntament amb nombroses sèries fotogràfiques i gravats que estudien el paisatge aspre i variat d'Islàndia, país en què es troben les seves arrels. Eliasson sap transformar les sales dels museus en un espai híbrid en què naturalesa i cultura es barregen en un clar compromís amb el món que l'envolta i amb la vida actual de cada dia.

Entrades populars