Programació espai cultural Francolí





Per començar la nova temporada 2008-2009 l'Espai Cultural Francolí, seu de teresarius: promotors d'art, presenta una mostra col·lectiva amb obres noves de pintura, escultura i fotografia dels nostres artistes representats del 4 de setembre al 4 d’octubre.

Aquesta nova temporada es presenta plena de projectes interessants. Per començar i coincidint amb l’exposició col·lectiva celebrarem dos actes relacionats amb el col·lectiu d’artistes del Farró-Putxet:


El dimecres 17 de setembre a partir de les sis de la tarda tindrem una trobada al nostre espai amb els nostres artistes, oberta a tots els públics, amb cava i aperitiu inclosos, i tot seguit anirem a la inauguració d’una exposició col·lectiva d’altres artistes del barri a la Casa Sagnier (Brusi, 61), de la qual com a espai cultural també hi formem part. A més a més al nostre espai podran gaudir d’una mostra permanent d’obra sobre paper dels artistes del barri.


El dissabte 4 d’octubre, com a cloenda de la nostra exposició col·lectiva, gaudirem de la gran festa que suposa la 2a Jornada de Tallers Oberts d’artistes i artesans del barri del Farró-Putxet. En aquesta jornada que dura de les 10 fins a les 21h, aprofitarem per fer un dels nostres itineraris literaris pel barri, Mercè Rodoreda, a les 11 del matí amb començament al jardí de l’Espai Cultural Francolí.


La resta de la temporada inclou una exposició de pintures a l’oli d’en Jordi Guillén, artista que ens mostra una subtil i poètica abstracció de la naturalesa que porten l’espectador a fer reflexions intimes i personals, del 9 d’octubre al 7 de novembre; pintures de l’artista Joana Figueres, obres atmosfèriques de gran força emocional on destaquen els seus rasgats i esgrafiats de textura al més pur estil d’en Klee o Ponç, del 13 de novembre al 5 de desembre; i la 2a Mostra d’Obra Gràfica d’artistes de renom, incloent Chillida, Guinovart i Ponç, del 11 de desembre al 30 de gener.


A part d’aquestes exposicions aquest trimestre tenim un nou programa de cursos i tallers: Fotografia, Dibuix, Lectura i Flors de Bach, i seguirem amb els exitosos recorreguts literaris en col·laboració amb coneixerbcn.


Espai Cultural Francolí
Francolí 13-15 principal

08006 Barcelona


Entrades populars