Properes exposicions a Barcelona



L'agenda d'exposicions de tardor a la ciutat de Barcelona té propostes per a tots els gustos.
Una de les grans apostes artístiques serà l'exposició "Arxiu Universal", una ambiciosa mostra de fotografia del segle XX. Es tracta d'un treball de tesi amb centenars de fotografies i documents que s'instal·larà al Macba a partir del 22 d'octubre.

També a l'octubre, Ródtxenko serà l'estrella de La Pedrera, on s'exposaran un centenar de peces que repassen tota la seua trajectòria. El MNAC, per la seua banda, exposarà a finals d'octubre la primera retrospectiva a Barcelona dedicada a Juli González, amb escultures, pintures, dibuixos, joies i peces decoratives d'aquest autor avantguardista.

El curs expositiu també estarà marcat per la commemoració dels 25 anys de la mort de Joan Miró. Amb motiu d'aquesta efemèride, a l'Espai 13 de la Fundació Miró joves creadors plasmaran la seva visió sobre l'artista.

Si teniu ganes d'aprofundir en artistes d'avantguarda, tindreu l'ocasió de conèixer la investigació plàstica d'Aleksandr Ródtxenko. Serà a partir del 13 d'octubre a la Sala d'Exposicions de La Pedrera.

Joan Fontcuberta serà un dels noms fonamentals al Palau de la Virreina, amb una retrospectiva que s'obrirà el 6 de novembre.

Entrades populars