Carles Santos a l'AMAT 2008


El polifacètic artista de Vinaròs, Carles Santos, serà el protagonista de la primera edició del Festival de música contemporània AMaT 2008, que es desenvoluparà els pròxims dies 18 i 19 d'octubre a l'Auditori i la vella Almàssera d'Aielo de Malferit, han anunciat hui els responsables de la iniciativa.

El pianista i compositor oferirà la seua nova creació "He de ser castigat per no haver estimat mai ningú" dissabte 18 d'octubre a les 22:30 hores a l'Auditori. Es tracta d'una nova obra amb què Santos aborda "una fase més d'una interminable creació pianística que va començar fa més de deu anys", han explicat les mateixes fonts.

Però la programació arrancarà unes hores abans, amb l'actuació del pianista local Enrique Calabuig, que interpretarà l'estrena "Out of order", obra de Josep Lluís Galiana i encàrrec de l'Institut Valencià de la Música.

AMaT també comptarà amb les actuacions les creacions sonores d'Ars Ensemble, que arrepleguen influències diverses de la música contemporània, de l'electroacústica al jazz; del 'sorollisme' a la música ètnica i tradicional; del minimalisme a la improvisació lliure; la improvisació de la compositora australiana, Clare Copper, qui, amb el 'guzheng', mostrarà els paisatges sonors de la seua terra; les músiques mediterrànies de Sabir o les improvisacions de John Tilbury o Franz Hautzinger.

La directora i promotora d'AMaT 08, Llúcia Sánchez, ha manifestat que "este festival vol ser un nou punt de trobada musical que porte a Aielo de Malferit i a la Vall d'Albaida les propostes sonores més interessants de l'actualitat internacional".

Entrades populars