Converses amb artistes a SETBA-Zona d'ArtSETBA-Zona d'Art us convida a conversar amb els artistes Pep Camps i Cathrine Muryn,de l'exposició col.lectiva actual 'LA PLAÇA REIAL INSPIRA', el proper dijous 23 d'octubre a 2/4 de 8 del vespre, amb entrada lliure.

L'artista Pep Camps, llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, ha realitzat nombroses exposicions tant individuals com col.lectives arreu de Catalunya. Presenta l'obra 'Dues cares', una escultura de fusta que evoca els arcs que caracteritzen a l'emblemàtica Plaça Reial, formada per dues peces que transmeten un treball acurat i sensible.

La Catherine Muryn ha estudiat pintura i dibuix a Oslo i Barcelona, ha exposat arreu d'Europa les seves obres que convinen l'abstracció amb l'emoció, presenta una de les seves pintures 'Sense títol' de colors vitalistes, contrastos llumínics, pinzellades gruixudes i informals.

SETBA-Zona d’Art, presenta l’exposició “La Plaça Reial Inspira”. La mostra ofereix les obres de 14 artistes de diverses disciplines que han materialitzat la seva visió personal de la Plaça Reial a proposta de SETBA. Amb aquesta exposició, que es podrà visitar fins el 30 d’octubre SETBA vol fer un homenatge a la Plaça que els acull. La temàtica gira al voltant de la Plaça Reial, la seva història i tot allò que aquest espai suggereix o inspira als artistes participants. A través de les fotografies, gravats, pintures, dibuixos i escultures, el visitant podrà apropar-se a 14 Places Reials diferents, resultants de la interpretació artística de cadascun dels autors. L’objectiu és recuperar l’empenta artística que sempre ha caracteritzat a la Plaça Reial i reactivar-la com a punt cultural de referència a Barcelona. Amb aquesta iniciativa SETBA es relaciona i s’integra amb el seu entorn.
Plaça Reial , 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696

Comentaris

Entrades populars