El futur Museu del Còmic de Catalunya

El futur Museu del Còmic de Catalunya donarà cabuda a una selecció dels millors artistes del món, a la il·lustració i al còmic creat a Catalunya, segons recull el seu pla director i va informar el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras, ahir a l'acte d'inauguració del XIV Saló del Manga.

El pròxim pas es farà el 2009 i passa per dotar d'estructura jurídica el museu i començar a concretar-ne l'ubicació. Tresserras ha explicat que s'han rebut propostes de diverses ciutats, entre elles una de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), on se celebra aquests dies el Saló del Manga.

El conseller va afegir que aquest pla s'ha elaborat a partir d'un projecte inicial de Ficomic, i coordinat per l'empresa Artimetría sota la supervisió de la Conselleria de Cultura.

La inauguració del Saló del Manga s'ha completat amb dos dibuixants japonesos i artistes del manga: Junko Mizuno i Yoshikazu Yasuhiko.

El Saló es fa fins al 2 de novembre a La Farga de l'Hospitalet, en els tres recintes habituals (La Farga, el Poliesportiu del Centre i l'Auditori Barrades) connectats per un servei de bus gratuït./EP

Entrades populars