Gloria Muñoz i David Casals a la Sala Parés



La pintora Gloria Muñoz i el pintor David Casals ocupen fins al 18 de novembre els espais expositius de la Sala Parés de Barcelona amb propostes plàstiques diferents, tot i que corresponen al gran àmbit creatiu de la figuració contemporània.

Gloria Muñoz va fer la seva primera exposició individual a la Sala Parés ara fa vint anys, quan la galeria emprenia un canvi cap a uns plantejaments més contemporanis que s'identificaven pefectament amb l'obra que la Gloria feia aleshores i que coincideixen del tot amb la que fa ara, tenint en compte l'evolució de l'artista i de la mateixa galeria. Gloria Muñoz treballa a l'estiu a la capella del convent de clausura de les monges agustines a Peralada, convertida en un taller de creació plàstica contemporània des del qual produeix obres de factura actual empeltades de l'antiga atmosfera sagrada del recinte.

Per la seva banda, David Casals fa la seva tercera exposició individual a la Sala Parés i demostra, una vegada més, el seu domini de la llum i del color en quadres centrats tant en el paisatge com en les arquitectures que apareixen per primera vegada en les seves composicions amb absoluta autonomia o en relació directa amb l'entorn natural.

Entrades populars