30 Aniversari Galeria Anquin's



L’any 1978 la galeria ANQUIN’S va posar en marxa el seu fons d’art anomenat CAIXA D’ART. En aquells moments la galeria va ser pionera en establir un sistema que permetia accedir al col·leccionisme al gran públic. Es donava a tots els socis la facilitat d’adquirir art mitjançant quotes mensuals, a més d’altres avantatges.

Tots els mesos de novembre des de fa 30 anys la galeria organitza una exposició que també anomena CAIXA D’ART i una nit especial per a tots els socis dels fons. Per commemorar aquest 30 ANIVERSARI la galeria presenta una exposició més variada que mai, amb més de 250 obres de petit format de 40 artistes amb preus molt ajustats. No es tracta d’un super d’art perquè aquí les obres estan molt seleccionades, però es cert que la galeria dona les màximes facilitats perquè tothom s’engresqui a comprar una petita obra d’art. Des de 120 euros es pot trobar una obra original sobre paper i també petites teles, escultura, ceràmica i joies de disseny.
En l’exposició hi participen més de 40 artistes. Noms consagrats com Aguilar Moré, Vives Fierro, Joan Martí o Victor Pedra i joves talents com Alberto Romero, David Casals, Lluis Puiggros, Mònica Castanys, etc. La galeria ha apostat especialment pels joves artistes, alguns provinents dels Concursos que organitza. Aquest any, participaran el guanyador del 1 premi GO “CAIXA PENEDES”, el portuguès Rui Gomes i també el guanyador del Premi M. Josepa Giner, el madrileny Guillermo Adolfo Pérez.

Per a la nit de CAIXA D’ART que tindrà lloc el proper divendres 14 de novembre la galeria ha organitzat una tertúlia amb l’artista convidada COIA IBAÑEZ FERRATER i un còctel amb cava SIMÓ DE PALAU i bombons de VALRHONA. Els socis reben aquest dia el seu obsequi anual: una obra gràfica de l’artista reusenca COIA IBAÑEZ FERRATER.

Entrades populars