Festival BAC! 08 a Barcelona




En la seva IX edició el FESTIVAL BAC! 08, com en les seves anteriors edicions, es caracteritza per vincular els diferents llenguatges d'expressió artística, apropant-se tant a artistes emergents com als consagrats de l'escena cultural contemporània internacional.
Aquest any el FESTIVAL BAC! 08 proposa una crítica al consum. La societat actual és la societat del consumisme, terme que s’utilitza per descriure els efectes d’igualar la felicitat personal a la compra de béns i serveis o al consum en general. La situació queda exemplificada amb la frase com més consumeixo, més feliç sóc. També fa referència al consum desmesurat de béns i serveis en la societat contemporània que impacta en els recursos naturals i l’equilibri ecològic.

Amb les diferents disciplines artístiques: pintura, fotografia, vídeoart, instal·lació, il·lustració, performance, mural, els artistes exposaran les seves propostes sobre la influència desmesurada que aquest fenòmen exerceix en la societat actual, per convidar-la a la conscienciació, reflexió i canvi.

INAUGURACIÓ:
DIMARTS 2 DE DESEMBRE DE 2008 20 H.
Planta 1 CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona)

“REVÉILLE-TOI!”:
DEL 2 DE DESEMBRE AL 28 DE DESEMBRE DE 2008
Montalegre 5, 08001 Barcelona
T. 93 306 41 00
Dilluns a diumenge de 11:00 a 20:00H. Dilluns no festius tancat. Entrada gratuïta

Més informació:

Entrades populars