Festival de Cinema del Medi Ambient 08

L'Ajuntament de Sant Joan Despí inaugurarà el pròxim 7 de novembre les activitats de difusió del Festival de Cinema del Medi Ambient (FICMA), que aquest any es va fer al Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Sant Joan Despí s'ha sumat a aquest certamen al costat d'altres municipis del Baix Llobregat com Esplugues de Llobregat i Cornellà de Llobregat.

El festival s'inaugurarà divendres que ve al casal de Joves El Bulevard a les 20.30 hores amb la participació del director del certamen, Jaume Gil. Aquest dia es projectarà 'Mar de lágrimas' (millor documental internacional en el FICMA 2008) i 'Ralco, un mal negocio' (millor documental nacional en el FICMA 2008).

La primera de les cintes analitza els danys que està provocant la pesca en aigües senegaleses per part de flotes europees, mentre que la segona reflecteix la vida dels últims indígenes pehuentxe afectats per la construcció d'una presa a Xile.

Durant tot el mes de novembre, cada divendres es faran dues projeccions al casal de joves El Bulevard, on es podran veure films com 'Los vínculos del CO2', 'El rey del maíz' i 'Vida reciclada'.

Paral·lelament, s'organitzaran altres activitats com una exposició sobre el canvi climàtic, a càrrec de Creu Roja, al vestíbul de la Biblioteca Miquel Martí i Pol, i una exposició sobre el medi natural a càrrec del Centre Mediambiental L'Arrel en El Bulevard./EP

Entrades populars