'Lluis Llach a la Plaça Reial' a SETBASETBA-Zona d'Art es complau de convidar-vos a la inauguració de l'exposició 'LLUIS LLACH A LA PLAÇA REIAL', que tindrà lloc el proper dijous 8 de gener a les 8 del vespre.

L’exposició “Luis Llach a la Plaça Reial” presenta un recull de 36 fotografies de Juan Miguel Morales en blanc i negre que ofereixen un viatge per la vida del cantautor des de la seva infantesa a l’Empordà fins a la seva retirada dels escenaris als mítics concerts de Verges. Les fotografies mostren tant moments artístics com personals, amb retrats, paissatges i complicitats. Les fotografies aniran acompanyades d’11 textos d’Omar Jurado que recullen anècdotes i confidències fruit de diferents trobades amb el cantautor i de les seves reaccions davant les imatges. Bona part del material de l'exposició s’ha extret del llibre Món Llach, dels dos mateixos autors. Per una altra banda, també s’exposen per primera vegada, 5 fotografies inèdites de la col.lecció privada del fotògraf.

Lluís Llach va viure al mateix pis on ara es trobarà l'exposició, entre 1985 y 1999. L’autor va compondre allà el seu àlbum Geografia (1988) i va conviure amb l’ambient cultural i creatiu de la zona. SETBA vol rendir així el seu homenatge particular a aquest artista que amb només 20 anys va compondre l’Estaca, cançó que va esdevenir un himne de llibertat per als Països Catalans. 40 anys a l’escenari, 31 àlbums publicats i més de 150 cançons composades.

L'exposició està patrocinada per Barnasants, Enderrock, Sidecar, Taxidermista, Moritz, Hotel Roma Reial, Adobs3mil, Restaurants Dos Mundos i Tobogan.

Des de la inauguració el 8 de gener i fins a la clausura el 12 de Febrer, cada dijous a les 8 del vespre es realitzaran activitats vinculades a l’exposició; un recital de poemes de Miquel Martí i Pol, una conferència sobre els orígens de La Nova Cançó, la projecció de la pel·lícula documental Llach, la revolta permanent, dirigida per Lluís Danés, un concert amb Manu Guix i la subhasta d'una de les fotografies en benefici del Casal d'Infants del Raval.

SETBA - Zona d'Art és un espai cultural polivalent, destinat a acollir exposicions artístiques, presentacions, tallers i activitats, entre d'altres. Un dels principals objectius és donar veu als artistes reconeguts com aquells que s'inicien en l'art, als que ofereix l'espai com a altaveu perquè s'apropin al públic. L'altre eix central és la recuperació per a la ciutat d'un espai de creació artística i moviment cultural, com són la Plaça Reial i el barri de Ciutat Vella.

SETBA - Zona d'Art
Plaça Reial, 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696
www.setba.net

Comentaris

Entrades populars