Antoni Camarasa a la Galeria d'Art ARTGN


La Galeria d’Art ARTGN presenta una sel·lecció de les obres de Antoni Camarasa.

Antoni Camarasa parteix d'una imatge o escena suposadament tendra per presentar-nos una critica a la societat actual i la condició humana, tot plegat sota una capa de fina ironia. Camarasa desitja que l'espectador de la seva obra pugui gaudir i somriure i, certament, ho aconsegueix mostrant diferents temàtiques a través de diverses tècniques i materials (pintura, escultura, suro).

La seva línia de treball pròpia s'ha anat consolidant al llarg de la seva carrera, però segueix pintant amb la mateixa il·lusió i vitalitat. Encara són vigents les paraules que va escriure l'Olga Spiegel ja fa uns quants anys: "En aquest desafiament amb ell mateix, amb els pinzells, amb les formes o el color s'ho passa molt bé, encara que el resultat no és sempre el desitjat. Però hi tornarà, una vegada i una altra fins a aconseguir el que vol".

Camarasa ha exposat a Amsterdam, Tokio, Seul, Paris, Madrid i a moltes ciutats de Catalunya. La seva exposició a ARTGN serà la primera exposició de l'artista a la ciutat de Tarragona.

Antoni Camarasa Del 19 de març fins el 30 d’abril.
Inauguració: 19 de març a les 19h.

Galeria d'Art ARTGN
C/Santa Anna, 18
43003 Tarragona
Telf: 977-22-05-88
info@artgn.es
www.artgn.es

Entrades populars