XVI Biennal d’Art Contemporani Català



El dissabte 4 d’abril, a les 19,30 h. s’inaugura la XVI Biennal d’Art Contemporani Català a l’Espai d’Art de La Passió – Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat, i es podrà veure fins el 3 de maig.

L’ajuntament d’Olesa de Montserrat sensible als temes artístics, està apostant per les arts visuals amb diferents propostes artístiques i des de fa uns anys s’ha identificat plenament amb aquesta biennal d’art jove que uneix poblacions catalanes i andorranes en un afany d’impulsar l’art més jove i innovador que actualment està sorgint a ambdós principats.

Olesa de Montserrat, ciutat que manté viva la flama de l’art, en aquest context participa activament com a co-organitzadora en la Biennal d’Art Contemporani Català, que fa un recorregut itinerant per Catalunya i Andorra. La Biennal d’Art Contemporani Català està organitzada per Canals-Galeria d’Art de Sant Cugat i a Olesa de Montserrat l’organitza el seu Ajuntament, continuant la seva disposició en donar suport a aquesta alternativa plàstica com ja ha fet en d’altres ocasions, contribuint així a difondre l’art més jove i més nou d’una manera descentralitzada.

A la present edició hi participen 9 artistes joves, que han estat seleccionats per un jurat, mitjançant convocatòria pública, que l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha contribuït a difondre àmpliament. Aquesta biennal és una exposició única a Europa per les seves característiques i mostra algunes de les tendències plàstiques més representatives de l’art català del moment actual. La biennal 2008 és un impuls a l’art d’avui i una motivació de la societat vers l’espiritualitat de l’ésser humà. També és una mostra de la diversitat de formes i sensibilitats de joves artistes de diferents procedències per a crear un món diferent mitjançant l’art. És el diàleg entre cultures creatives.

Més informació: www.canals-art.com/biennal.html

Entrades populars