Art i internet a la Virreina


El Palau de la Virreina de Barcelona
acull des de dissabte 'Ingrid. Last login', una exposició que pretén reflexionar sobre el paper d'internet en la creació i difusió artística. Es tracta d'una mostra col·lectiva en què a través de diversos artistes emergents s'aprofundeix en les possibilitats de MySpace, DebviantArt i Flickr.com a plataformes artístiques.

Dirigida per Eduard Cortés i comissionada per Xavier Atance i Sole Fernández, aborda l'ús que els joves creadors emmarcats en la 'Generació Y' fan de les comunitats virtuals. En el camp de la fotografia destaquen, entre d'altres, Albert Polo (Alvertigo), Marc Torrent (Lenoir) i Mathieu Alliard (Vladimir Borocwiz), mentre que en l'àmbit de la pintura i la il·lustració es mostren treballs de Mamen Morillas (Agente Morillas), Laia Llorca (Lolo) i Raquel Aparicio (Ruki).

La mostra es planteja com un recorregut audiovisual, de manera que la música també és present, amb Russian Red, La casa azul, Facto Delafé i les Flores Azules, i Love of Lesbian, així com els vídeos Elizabeth Sort i les 'performances' de Lady Pain. La mostra és gratuïta
i es podrà veure fins al 21 de juny.

Entrades populars