Curs de fotografia digital a Can Xalant

Fotografia digital en el processos artístics
A càrrec de Daniel Caño

del 10 al 12 i del 17 al 19 de juny del 2009

Curs orientat a oferir un reforç de les pràctiques professionals dels artistes que integren la fotografia digital en els seus processos de creació o comunicació i dotar de una base sòlida que permeti el posterior autoaprenentatge.

Els curs té una duració de 18 hores. És presencial i compta amb el suport online d'una plataforma de gestió dels continguts, on es publiquen els materials didàctics i es programen fòrums de consulta i tutories.


INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Programa del curs (pdf. 132kb)

Dates: del 10 al 12 i del 17 al 19 de juny
Horari: de 17h a 20h
Durada: 18h
Preu: 30€
Requisits: Cal portar un ordinador portàtil

Per inscripcions cliqueu aquí

Daniel Caño
Realitza estudis de cinematografia i s'especialitza en la modalitat de fotografia fílmica. Inicia la seva carrera professional com assistent de producció en spots publicitaris per productores de service: Setama, Bcn Acción Alternativa, O'partner conjuntament amb productores estrangeres (França, Alemanya e Anglaterra) de la talla de Pac Ltd., 1/33 Productions, Wanda Productions, Franco American Films y Sylvie Haymann Films entre d'altres. Desprès de dos anys treballant en publicitat inicia la seva trajectòria en el camp de la fotografia fílmica: 'Huevos de Oro' i 'La Teta y la Luna' de Bigas Luna, 'Bert' de Lluís Casasayas i 'Gràcies per la Propina' de Francesc Bellmunt. En la actualitat es dedica al retoc digital d'imatges publicitàries. Finalment destacar que al llarg de tota la seva trajectòria professional ha combinat la seva labor professional amb la de docent especialitzat: Escola Superior de Cinematografia i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), Universitat Oberta de Catalunya (UOC), MK3, Escola Tècnica Superior d'Arquitectura i Televisió de Catalunya (TV3).



Entrades populars