3a Jornada de Tallers Oberts Farró-Putxet 2009

Per tercer any consecutiu els artistes i artesans de l'Agrupació ART FARRÓ-PUTXET obriran els seus tallers al públic i conviden a tothom a compartir el seu espai de treball així com l'entorn de la Pça. Mañé i Flaquer on alguns hi exposaran.  

Aquest any hi participaran els artistes Montse Vallés, Yoya Sanllehí, Elena Rubert, D'Eiros Lluïsa Fernández, Jaume Guillamat, Espais... Teresa Sarrias Cruxent, Marta Aoiz Linares, Júlia Riu de Azúa, Rosa Blanch, Estudi Soriano Camacho, Roser Busquets, David de Moragas, Vicenç Ginjaume Reig, Marcus, Adelina Baixauli, María José Botero, Carola Camañes, Romero Carrasco i Aurora Casado en pintura, Kima Guitart en pintura sobre seda, David de Moragas en quimigrama, Martí Garcia Cros, D'Eiros Lluïsa Fernandez i Estudi Soriano Camacho, en classes de pintura, Espais... Teresa Sarrias Cruxent y David de Moragas en escultura, Marcus en escultura cinètica, Mercè Coma, en ceràmica, Mireia Miró en trencadís, Francesc Daumal en arquitectura acústica, Esteve Martí, Adelina Baixauli i María José Botero, en gravat i Raquel Pla en manualitats. 

També  participaran a la Jornada l'Espai Cultural Francolí, Teresa Rius, marxant d'art, i la gestora i promotora d'art Montserrat Pla i alguns dels artistes que respresenten. 

Previament a la Jornada, el dimecres dia 16 de setembre, a les 19,30 h, la Sra. Sara Jaurrieta, Regidora de l'Ajuntament de Barcelona del districte de Sarrià-Sant Gervasi, presentarà oficialment la Jornada al centre cívic Casa Sagnier, Brusi 61, i a la vegada s'inaugurarà la mostra col·lectiva dels participants que estarà oberta fins el dia 10 d'octubre. 

Punts d'informació:  

Centre cívic Casa Sagnier, Brusi, 61

Centre cívic Vil·la Florida, Muntaner, 544

Taller Montse Vallés, Mare de Déu del Carmel, 10

Taller Roser Busquets, Francolí, 34 

Us adjuntem el cartell de la 3a Jornada amb el mapa i l'itinerari amb la ubicació dels diversos tallers i espais. El dia de la Jornada als punt d'informació n'hi hauran i es podran veure també el dossier general dels participants i un dossier particular de cada artista, artesà o promotor d'art, per tal d'informar de manera més extensa de l'obra de cadascú. 

Per a més informació:

http://www.artfarroputxet.cat

http://www.artfarro-putxet.blogspot.com 
 

Entrades populars