La Fura dels Baus obrirà la temporada de l'English National Opera

La Fura dels Baus obrirà la temporada 2009-2010 de l'English National Opera (Eno) de Londres el 17 de setembre amb 'Le Grand Macabre' de Ligeti. Àlex Ollé i Valentina Carrasco dirigeixen l'obra, que després del seu d'èxit estrena mundial a La Monnaie de Brussel·les arriba ara a la capital anglesa.

'Le Grand Macabre' és una obra de teatre de l'absurd, basada en l'obra de l'escriptor belga Michel de Gheldeorode 'Ballade du Grand Macabre', de 1934. El muntatge és un comèdia sobre la fi del món en línia amb les danses de la mort medievals. La versió de La Fura dels Baus és un composició barroca amb efectes "al·lucinògens" i diverses al·lusions a Monteverdi, Mozart i Wagner.

Baldur Brönnimann és el director musical i el repartiment el formen Susanna Andersson (Venus, Gepopo), Susan Bickley (Mescalina), Andrew Watts (Príncep Go-Go), Wolfgang Ablinger-Sperrhacke (Piet The Pot), Pavlo Hunka (Nekrotzar) i Frode Olsen (Astradamors).

'Le Grand Macabre' és una coproducció de La Monnaie, el Gran Teatre del Liceu, l'English National Opera i el Teatro dell'Opera di Roma, i a més del dia de l'estrena, es podrà veure el 22 i 25 de setembre i l'1 i 9 d'octubre.

Entrades populars