El IV Saló del Manga duu la cultura japonesa a València

Còmics, música, disfresses i videojocs japonesos arriben a València gràcies a la quarta edició del Saló del Manga que se celebra avui i demà al recinte de la Fira de la ciutat. Un safari fotogràfic, un torneig de cartes 'magic', un taller de 'henna' i demostracions de 'iaido' la disciplina de la katana japonesa són algunes de les activitats 'que no deixaran indiferent a ningú, ni a aficionats ni a professionals del manga', diuen els organitzadors. 

El saló espera superar els sis mil cinc-cents visitants de l'edició anterior. Per això, com a reclam han ubicat un escenari professional a l'epicentre on se celebraran concursos i es premiarà el guanyador amb un viatge al Japó. A més, els assistents podran gaudir de concerts en directe com el del grup White Noise o el de la nord-americana Jia Crens

Els amants dels videojocs trobaran en el saló d'un gran assortiment com el Bemani (videojocs musicals japonesos) com el Guitar Hero (guitarra), Dance Dance Revolution (per a ballar), Beatmania (teclat i taula de 'scratch') i taiko (timbal japonès) y ParaPara Pardise. Pel que fa a la representació editorial, el saló comptarà amb diverses parades amb llibres de les editorials més reconegudes com l'Editorial Banzai, Norma Editorial, Portal Japón, Selecta Visón o Otakuland.

Només lamentar que el cartell oficial del Saló, una vegada més, ignori la llengua valenciana.

Entrades populars