Nou museu sobre el modernisme a la Colònia Güell


El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha inaugurat avui el nou Centre d'Interpretació de la Colònia Güell, un museu que aborda la incidència del modernisme en el conjunt industrial de Santa Coloma de Cervelló.

El nou equipament neix amb la voluntat d'acostar els visitants al patrimoni cultural i arquitectònic del nucli modernista i promocionar la Colònia Güell com atractiu turístic i cultural.

El Centre d'Interpretació s'estructura en cinc àmbits distribuïts entre les dues plantes de l'edifici i mostra des de la incidència del modernisme els edificis de la Colònia fins als moviments socials de l'època o l'organització productiva i social dels membres del conjunt industrial.

La inauguració del centre ha coincidit amb la celebració de la 'IX Festa del Modernisme' a la qual, segons l'organització, s'hi han acostat 19.000 visitants i que recrea com era la vida a la colònia a principis del segle XX a través de representacions teatrals, exposicions i activitats al carrer. /EP

Entrades populars