'Ready to Film' al País Valèncià

L'Institut Valencià de l'Audiovisual i la Cinematografia (IVAC) farà demà la reunió 'Ready to Film', una iniciativa "pionera" a Espanya que reunirà més d'un centenar de productors i inversors per a analitzar les noves possibilitats que proporciona per a l'audiovisual la futura Llei del Cine i la figura de l'Agrupació d'Interés Econòmic (AIE), han informat hui els responsables de la iniciativa. 

El congrés serà inaugurat al Palau de les Arts per la consellera de Cultura i Esport, Trini Miró. Les sessions comptaran entre d'altres professionals amb el despatx Baker&McKenzie, els qui plantejaran els avantatges en termes de rendibilitat d'invertir en l'audiovisual. 

A més, la nova fiscalitat que sorgix amb la futura Llei del Cine serà analitzada pel Director de BDO Audiberia Madrid, Francisco Javier Seijo Pérez. Igualment el director general de Nordkapp Gestión SGIIC, Ramiro Martínez-Pardo del Valle, plantejarà les possibilitats en el finançament de l'audiovisual. Per part seua, el productor Gerardo Herrero exposarà la seua experiència. 

El director general de l'IVAC, Eusebio Monzó, tancarà la jornada, i desgranarà els Incentius regionals per a l'audiovisual que dóna la Generalitat. 

Entrades populars