El Festival de Cinema d'Alacant

El Festival de Cinema d'Alacant ha obert ja el termini per a presentar els treballs que competiran en les seccions oficials de curtmetratges i de tv movies de la setena edició d'este esdeveniment. El certamen cinematogràfic, que es farà del 30 de maig al 6 de juny del 2010, segons ha informat hui en un comunicat l'organització de l'esdeveniment.

Les bases dels dos apartats poden consultar-se en el web www.festivaldecinealicante.es. Un total de 24 curtmetratges seran seleccionats per a competir a la secció oficial de la VII edició del Festival de Cinema d'Alacant. 

Poden presentar-se al concurs realitzadors de tot el món amb els seus curts de ficció i animació en 35 mil·límetres, amb una durada màxima de 25 minuts. L'organització ha establert tres premis dotats amb 4.000, 3.000 i 2.000 euros, i sis guardons obsequiats amb un trofeu al Millor Guió, Millor Fotografia, Millor Actor, Millor Actriu i Premi de la Crítica.

D'altra banda, a la secció oficial de tv movies podran presentar-se llargmetratges amb una durada màxima de 120 minuts, la producció dels quals siga nacional, i que hagen estat o no emesos per televisió. En este apartat s'ha establit un guardó dotat amb 4.000 euros al millor treball i un premi de la crítica

Durant la setmana de celebració del Festival, diversos punts de la ciutat acolliran les projeccions dels treballs a concurs amb entrada lliure per al públic. Els premiats es donaran a conèixer durant la francesa de clausura de l'esdeveniment, que es farà el 6 de juny. 

A més, l'organització està preparant les pel·lícules que es projectaran dins de la secció informativa, que enguany tindrà com protagonista el cinema de comèdia

Entrades populars