080 Barcelona Fashion



Una les aportacions més interessants de l'edició d'enguany del 080 ha estat l'obra de l'equip de la dissenyadora catalana Miriam Ponsa, integrat per Tatiana Pousada, Claudia Montes i altres exalumnes de l'escola FDModa "Felicidad Duce", on destaca el treball creatiu i artesanal (Imatge)


080 Barcelona Fashion va néixer el juliol del 2007 amb l'objectiu de ser una plataforma per donar visibilitat als dissenyadors independents i esdevenir un referent del disseny i la moda d'avantguarda a escala internacional. La creativitat i la innovació són els conceptes que inspiren el 080 Barcelona Fashion , sense oblidar la importància del mercat i la necessitat de donar sortida comercial a la moda.

El 080 Barcelona Fashion s'emmarca dins el Pla de Dinamització de la Moda Catalana 2007-2010, impulsat pel Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya. Aquest pla es va dissenyar amb la intenció de reactivar el sector del tèxtil creant sinergies amb el disseny de moda que es fa avui dia a Catalunya, al mateix temps que es donava resposta a les dificultats dels creadors independents per materialitzar i comercialitzar les seves col·leccions, tant a dins com a fora de les nostres fronteres.

Per a la cinquena edició, que s'està celebrant fins el dia 29 de gener, s'ha integrat el showroom del 080 Barcelona Fashion a The Brandery i s'ha continuat treballant per ampliar l'impacte comercial de l'esdeveniment.

Entrades populars