Murals contemporanis a la Fundació Joan Miró

El proper 16 de febrer, a les 12:00, es presentarà a la premsa l'exposició Murals. Pràctiques murals contemporànies que s'inaugura el dijous 18 de febrer.

La mostra ofereix una panoràmica del renaixement de les pràctiques murals en els nostres dies i de la gran diversitat que trobem en aquest camp artístic. Les sales temporals de la Fundació Miró es transformaran, a partir del 7 de febrer, en el punt de trobada i de creació d'un grup de muralistes contemporanis vinguts d'arreu del món. Tots aquests artistes utilitzen el mur per fer grans composicions, però cadascun d'ells s'hi aproxima amb un estil i una veu propis.

Des de les pintures tradicionals d'un grup de dones de l'ètnia soninké vingudes de Djajibiné (Mauritània) fins a les composicions interactives del suec Jacob Dahlgren, passant pels murs vegetals del mexicà Jerónimo Hagerman, entre altres, la mostra ens permet comprovar la vigència i constant renovació d'un suport –el mur– que ha acompanyat la creació humana des de temps immemorials.

El procés de treball dels artistes seleccionats per a Murals serà filmat durant el muntatge i es projectarà a la sala final de l'exposició.El divendres, 19 de febrer, el primer dia de l'exposició, se celebrarà una jornada de xerrades amb els artistes participants.

Fundació Joan Miró / Parc de Montjuïc, s/n

08038 Barcelona / Tel. 00/34 934 439 484

www.fundaciomiro-bcn.org

 

Entrades populars