L'artista Didier Lourenço a la Galeria Anquin's


El proper divendres, 19 de febrer, s’inaugura a la Galeria Anquin’s de Reus l’exposició de l'artista Didier Lourenço, “Obra recent”, sent aquesta la primera monogràfica que realitza l’artista a la Galeria. Fins el 24 de març.

[bio] Didier Lourenço (Premià de Mar, 1968) va iniciar la seva formació el 1988 al taller del seu pare on va aprendre l’ofici de litògraf fins el 1989, quan realitza la seva primera exposició individual a Vilassar de Dalt. El 1995 passa al seu propi estudi.

Didier ens presenta una obra on tant la llum com el color, juntament amb la seva audàcia creativa, té una ben merescuda projecció entre el públic. Tenint en compte un estil molt personal, on es reflexa la seva visió pròpia de la realitat, s’observa com en les seves temàtiques s’exalten els plaers que se’n deriven de l’oci tranquil, el viatge que no cansa, els passeigs i la contemplació d’un paisatge que ha anat assimilant fa temps, ja que correspon al propi entorn. Així mateix es pot identificar aquest paisatge dintre d’un context molt mediterrani tant en el tractament de la temàtica com en el de la llum i el color, càlid i viu. Lourenço també ens presenta un seguit de perfils i rostres femenins, molt presents en la seva obra i on s’observa un gran interès en la visió, de forma personal, de la feminitat.

Una exposició molt recomanable per visitar que no deixarà indiferent a ningú, gràcies a l’atractiu artístic que aquest artista català plasma a les seves obres.

GALERIA D'ART ANQUINS
Av. Dr. Vilaseca, 9-11
43202 REUS
Tel. 34 977312759
www.anquins.com
info@anquins.com

Comentaris

Entrades populars