Marató Artística pels drets humans a Colòmbia


La Plataforma Cultural "Canto a la Vida" i el Col·lectiu Maloka, amb la col·laboració de l'Associació Catalana per la Pau (ACP), Solidara, el Centre Cultural La Farinera del Clot, Barcelona Solidària i l'Institut de Cultura apleguen forces altre cop per tal d'organitzar la tercera edició de la Marató Artística "Per Colòmbia, Un Cant a la Vida" de Barcelona. Aquest esdeveniment gratuit i solidari tindrà lloc aquest cap de setmana, entre el divendres, 28 i el dissabte, 29 de maig, al Centre Cultural La Farinera del Clot.

L'organització comptarà un altre vegada amb la participació d'una munió d'artistes que han estat incondicionals a l'acte des del primer moment, com "La Chiky", Daniel Higiénico, Pasajeros, Bauma i molts altres que ja han confirmat la seva participació. La Farinera del Clot quedarà envaida per un dia de tallers, exposicions d'art, poesia, teatre, contes, dansa, música, pintura, fotografia, una mostra de cinema -documental i, com no, una degustació gastronòmica colombiana".

Aquesta aventura va començar fa tres anys en una reunió d'artistes que volien, mitjançant l'art, donar a conèixer a la comunitat en general les permanents violacions de drets humans que es duen a terme a Colòmbia per part del govern. Aquestes agressions són desconegudes a nivell internacional degut al silenci dels mitjans oficials colombians.
"La Plataforma Cultural Canto a la Vida", organitzadora de l'acte, va ser formada fa 5 anys per un grup d'artistes de diferents països i organitzacions no governamentals, que creuen en la necessitat de visualitzar aquesta situació davant l'opinió pública mitjançant les diferents manifestacions artístiques.

A la seva nota de premsa, els organitzadors de l'acte expressen un manifest poètic i un altre d'intencions que transcrivim tot seguit:

Més informació:
http://cantoalavida.org/ 
contacte: info@cantoalavida.org


Entrades populars