Àngel Pomerol a Reus / 'Punts suspensius'

Inauguració de l'exposició d'Àngel Pomerol "Punts Suspensius" a la Galeria Antoni PinyolDissabte dia 5 de juny a les 20h.

Punts Suspensius és un treball realitzat mitjançant tècniques i procediments de fotogravat, en el qual s'intenta obrir un camí per connectar la casa natal (el niu) amb l'univers.

Es parteix de la fotografia d'un kiosc d'habitacles per a ocells, i s'utilitzen estratègies de desgast, mitjançant la contundència del clar-obscur i la contraposició dels espais plens i buits.

Paral·lelament el mateix dissabte 5 de juny es celebra a tot Catalunya la Festa de l'Art a les Galeries, una iniciativa de l'Associació Art Catalunya, que pretén acostar les galeries al públic, tant l'iniciat com el neòfit.

La Festa de l'Art a les Galeries presenta una programació fins a la mitjanit d'exposicions, però també d'espectacles de música, un maridatge ludicofestiu, que celebra les diverses expressions de l'art  amb l'objectiu de fomentar-ne el coneixement.

Hi haurà música i festa fins les 12 de la nit. Per aquest esdeveniment galeria Antoni Pinyol ha preparat l'espectacle:

[Amb] Esperit i Desànim, cançons pel cos i l'ànima.
El nou espectacle de Roger Benet  amb "Timidesa Atrevida".

Roger Benet: veu, guitarra, teclat, EWI (saxo electrònic)
Timidesa Atrevida (Jose Manero): Plats i Samplers.

[amb] Esperit i Desànim és un espectacle pensat com a una peça artística musical i efímera en procés on "Timidesa Atrevida" i Roger Benet (ex)posen música a temps real construïnt cançons des de la seva pròpia deconstrucció.

Galeria Antoni Pinyol
Carrer del Vidre, 11
43201 Reus
_tel / fax: +34 977 341041 / 977 382206
_email: galeria@antonipinyol.com
_web: http://www.antonipinyol.com/ca/
_blog: http://blog.antonipinyol.com
_tenda online: http://www.merkart.com

Nou horari: dimarts-dissabte de 11 a 14h i 18 a 20:30h

Entrades populars