Federico Frangi

Federico Frangi és un fotògraf argentí afincat a Barcelona que ha explorat l'extrem orient i ha recopilat un arxiu gràfic molt interessant. El seu treball és excel·lent. Acaba de finalitzar una exposició al centre cultural de Olokuti a Gràcia i prepara la pròxima mostra pel 3 de juny a la Llibreria Altaïr. La inauguració serà a les 19,30 h i l'entrada és lliure.


Ell mateix ens explica el seu treball:

'A les profunditats de l'extrem nord de l'Índia, a més de 4000 metres d'alçada, el món manifesta una realitat molt especial. Animals i escenaris naturals conviuen en les més extremes condicions. Els seus habitants nòmades, immersos en una mística única, la mística del Dharma, s'han d'adaptar incondicionalment a les lleis que la natura dicta, i amb ella la ment es silencia i el cor observa humil, la gran força, unitat i interdependència de tots els fenòmens , els elements, de tots els éssers ¨.

La Mostra que presento està formada per 26 imatges en format 50 x 30 preses en 35mm. i impreses en paper d'arròs. Aquest és el resultat d'un viatge de tres mesos, que va començar a Katmandú-Nepal i va seguir, per gran part del temps, en Ladhak - Índia. La ciutat on vaig residir era Leh i aquest era el punt de partida. La base d'operacions des on planejàvem on dormir, de menjar i la gasolina extra que necessitàvem per als viatges que vam fer amb tres amics de l'ànima que vaig conèixer allà. Les imatges, llocs, persones i animals, apareixen després de diversos dies de internar en moto (R. Enfield 350) per les rutes internes de l'Himàlaia pel profund norteste (frontera amb Tibet i xinesa) i al nord-oest (frontera Pakistan - Afganistan).

Al mapa que teniu a la 
meva web hi ha marcada en línia vermella la ruta recorreguda (Anada i tornada a Leh). Per últim, retorn a MacLoadGangj on vaig vendre la moto i vaig tornar a Dehli per agafar el meu vol amb el meu preciós tresor de vivències, records i les fotos que veuen exposades gelosament cuidades al meu tornada a Barcelona. Les Imatges estan impreses sobre paper d'arròs aconseguit a Katmandú - Nepal i impreses amb pigments ink (tinta especial) en Maclean Gangj - Índia. La càmera que utilitzi és, Rollei SE, 35mm manual.'

Entrades populars