La Fundació Joan Miró i la “Nit dels Museus”

Un any més, la Fundació Joan Miró participa a la "NIT DELS MUSEUS", una iniciativa del Ministeri de Cultura francès promoguda pel Consell d'Europa, que tindrà lloc el dissabte 15 de maig. La Fundació obre les seves portes de 19:00 a 01:00h. gratuïtament i convida a visitar la col·lecció permanent de Joan Miró i l'exposició "Murals. Pràctiques murals contemporànies", a més de participar de les activitats que es duran a terme al llarg de la nit.

Un mur de Murals, un mural de murs
Volem fer un gran mural de murals. Demanem als visitants que vinguin amb una imatge del seu mural preferit. Fotografies, o imatges trobades al web, de murals de totes les èpoques i estils: de les pintures rupestres passant per tota la pintura mural de la Història de l'Art, fins als grafits que decoren la ciutat i veiem cada dia, o un dibuix concebut com a esbós d'una pintura a la paret.Convidem també a tots aquells que no puguin venir fins la Fundació a deixar-nos els seus murs favorits a Flickr (www.flickr.com/groups/1384203@N24/)

"Congelats per l'art" (Flashmob) 
La Fundació també convida, a través de les xarxes socials, a participar a una flashmob. A les 00:00h. en punt, els participants es quedaran congelats davant el mur de dianes de l'artista suec Jacob Dahlgren, en la postura que estiguin: llançant un dard, agafant-lo de les caixes o, simplement, mirant-lo.Aquesta activitat es podrà seguir en directe a través del web de Barcelona Cultura.

Fundació Joan Miró / Parc de Montjuïc, s/n
08038 Barcelona / Tel. 00/34 934 439 484

Entrades populars