L'Audiovisual MAC a Granollers


















La 11a edició de l'Audiovisual MAC es celebra els dies 26 i 27 de maig deL 2010, avui i demà, a la Roca Umbert (C/ Enric Prat de la Riba, 77) de Granollers. L'Audiovisual MAC és un aparador per a les empreses del sector, una oportunitat de generar negoci i de donar-se a conèixer als seus clients potencials. És un punt de trobada i de debat necessari per a la creació de sinergies i acords que enforteixin el sector i el capacitin per resoldre amb les màximes garanties els continus reptes que plantegen els canvis legals i tecnològics.

* Dimecres 26 de maig a les 20h a La Troca, Roca Umbert: RETORN A L'ALTA MONGÒLIA:
Granollers als anys 70. Durant la dècada dels 70 la ciutat de Granollers va viure una irrepetible explosió de creativitat. Aquest documental s'acosta a aquells dies efervescents, rescatant imatges inèdites i donant veu als seus protagonistes. I ho fa prenent com a fil conductor el multitudinari happening que Salvador Dalí va protagonitzar a la ciutat el 19 d'agost de 1974.


* Dijous 27 de maig a les 20h a La Troca, Roca Umbert: BENITO EN PRIMERA PERSONA: 
Fragments d'entrevistes i de reportatges de Granollers Televisió serveixen per construir la figura de Jordi Benito, un del pioners de l'art conceptual català i un dels artistes granollerins més reconeguts a nivell internacional. Com deia ell mateix, s'ha jugat la pell moltes vegades en les seves performances perquè "el que jo faig és de veritat, les coses són".

Entrades populars