Reus capital del circ - XIV festival Trapezi

La ciutat de Reus (Tarragona) es convertirà des d'aquesta nit i fins diumenge que ve en la capital del circ a Catalunya amb la XIV edició del festival Trapezi, que congregarà mig centenar de companyies.
La cita començarà a les 21.30 hores a la plaça del Mercadal amb l'espectacle 'Un horizonte cuadrado', producció de la companyia xilè-suïssa De Paso que es desenvolupa íntegrament en l'aire i que també es podrà veure demà.
'Un horizonte cuadrado' es tracta d'un viatge pel cicle de la vida a través d'imatges, símbols i emocions, amb una barreja de circ contemporani i teatre. La companyia ha rebut excel·lents crítiques pel seu alt nivell tècnic i per l'acurat treball d'il·luminació.
A partir de demà agafen el relleu companyies tan prestigioses com Cie XY, Cirque Tórtola, Doble Mandoble o Les Colporteurs, que ompliran els carrers, places i teatres de Reus.
En el marc del Trapezi es podran veure també les estrenes de dues coproduccions de circ del Centre d'Arts Escèniques de Reus (CAER). El Teatre Bartrina acull l'estrena de 'Pliegos' --abans de fer temporada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC)--, de la companyia catalana Súbete, on quatre personatges es troben en un escenari de paper. La segona coproducció és 'Atempo', de la companyia Atempo Circ, també catalana. En aquest cas, es tracta d'un espectacle circense de carrer, amb un marcat to poètic. /EP

Entrades populars