FAC10, 4r festival d'art de carrer de Sant Adrià

FAC10 / 4r Festival d'Art de Carrer de Sant Adrià de Besòs

L'associació cultural El Generador us invita a participar del quart festival d'art de carrer "FAC10" els propers 9 i 10 de juliol. El festival es realitzarà a diferents espais com la plaça de la Vila, la Rambleta, la av. Catalunya ... hauran propostes d'intervenció artística per ser desenvolupades al carrer amb la participació de la gent, CIRC, dansa, art i música i tot un seguit d'accions pensades tant per a públic familiar com per a joves.

Tindran propostes espectaculars de circ, com a "Los 2 Play" una de les companyies catalanes més internacionals, els trapezistes "Volaquivol", el mentalista còmic "Felix Brunet", els malabars de foc de Pariduop i moltes més companyies de circ. Hi haurà tallers, jocs amb els nens i sabrem de quin color és la gent de Sant Adrià. Gaudirem del concert amb bandes del municipi i grups que estan en gira internacional com "Jaleo Real i Black Gandhi". Quedarem impressionats amb els salts espectaculars de les batalles de breakdance, on es trobarem els millors ballarins de Catalunya. I un llarg etcetera que segur us encantarà.

El FAC és apte per nens/es de 0 a 99 anys, i està recomanat pels millors especialistes de tot, però de tot. Us adjuntem el programa del festival i les bases de la Marató Fotogràfica.

Entrades populars