Montjuïc de Nit 2010














Entre les vuit del vespre i les dues de la matinada, es fan concerts per tota la muntanya i s'obren els museus.

Concerts, visites nocturnes als museus i projeccions de pel·lícules. Tot de franc, entre les vuit del vespre i les dues de la matinada, a Montjuïc. Es tracta de la tercera edició de Montjuïc de Nit, una jornada organitzada per l'Institut de Cultura i una vintena de festivals musicals de la ciutat de Barcelona, com ara el Sonar, el Primavera Sound, el BAM, el Tradicionàrius i el Mas i Mas. 'Una nit cultural per a gent de totes les edats', segons el regidor de Cultura de l'ajuntament, Jordi Martí.

Concerts

En tres escenaris repartits per la muntanya de Monjuïc, hom pot gaudir aquesta nit de concerts de tots els estils, organitzats pels principals festivals barcelonins. Així, al llarg de sis hores actuen grups com ara Guillamino, Fred i Son, Standstill, Astrud amb el col·lectiu Brossa, Joan Colomo, Nisei i Two Dead Cats, Mazoni i les Mazoni, Manos de Topo i The New Raemon, At Versaris i Asstrio, el Nota, Pi de la Serra, Joan Isaac, Le Petit Ramon, Miquel Gil, Za!, The Pepper Pots, La Pegatina, Delafé y las FLores Azules, Mendetz, Llibert Fortuny i Manel Camp, i un llarg etcètera.

Cinema

A més, el festival internacional de cinema i documental musical de Barcelona, l'In-Edit, ha programat la projecció de tres pel·lícules documentals musicals.

Museus

I aquesta nit també s'obriran les portes dels museus de Montjuïc. Concretament es pot visitar, de franc, el CaixaFòrum, el Castell de Montjuïc, la Fundació Joan Miró, el Museu Etnològic, el Museu d'Art de Caalunya (MNAC), els jardins del Teatre Grec, el Museu Olímpic i el Poble espanyol.

Per facilitar el transport, hi haurà servei gratuït d'autobusos des de plaça Espanya fins al castell de Montjuïc.

Més info: http://www.bcn.es/cultura/montjuicnit/2010/

.

Entrades populars