Galeries d'art de tot el món s'uniran en una fira online

Es pretén crear una comunitat virtual assequible tant a expositors com a col·leccionistes.

Al voltant d’una dotzena de galeries d’art de tothom celebraran, del 22 al 30 de gener de 2011, la seva primera gran fira de l’art exclusivament per Internet, sota el nom VIP Ar Fair , van anunciar avui a Berlín els seus organitzadors.

El propòsit de la fira, en la qual participaran les galeries nord-americana Gagosian i David Zwirnre, la londinenca White Cube i la berlinesa Max Hetzler, entre unes altres, és facilitar als galeristes el màxim de comunicació i intercanvi sense sortir de les seves seus.

Amb això es pretén crear una “comunitat virtual”, assequible tant a galeristes com a col·leccionistes, comissaris d’exposicions i responsables de museus, van indicar fonts de l’organització.

La plataforma que s’usarà per la VIP Art Fair estarà dotada d’alta tecnologia, per difondre les obres amb el màxim de precisió i en diversos formats, acompanyades de la corresponent documentació sobre el seu autor.

Es podrà entrar a la fira com a visitant corrent de forma gratuïta, mentre que si es pretén participar interactivament i negociar amb els galeristes, haurà de comprar una targeta d’ingrés per a tota la fira per 100 dòlars (77,7 euros).

http://vipartfair.com/

Entrades populars