La Galeria ANQUINS obre temporada #exposicions


El proper divendres 1 d'actubre la GALERIA D'ART ANQUIN'S de Reus comença la temporada  rtística amb inauguracions als seus dos espais:

- A LES 20,00 A LA GALERIA ANQUINS: JOAQUIN MATEO. Obra recent

L'artista JOAQUIN MATEO obre la temporada artística a la galeria ANQUIN'S de Reus amb una exposició desbordant de color i lluminositat.

Es tracta de la seva segona individual a la galeria on sempre ha tingut molt bona acollida per part del públic. Joaquín Mateo és llicenciat en Belles Arts per la Facultat Sant Jordi de Barcelona i es professor de dibuix. Va realitzar estudis de Doctorat en la Facultat de Belles Arts de Barcelona.

Joaquín Mateo exposa per tota la geografia espanyola (Barcelona, Madrid, València, Sitges, Reus) i també a Paris, Lisboa i Brusel·les. Participa en Fires nacionals i internacionals com Artesevilla, Artesantander, Artexpo (NY) i Artexpo California.

A través de la tècnica del collage, Joaquín Mateo realitza composicions d'objectes quotidians que es troben a l'interior de les nostres llars i que ens parlen de les persones que habiten aquests espais. Llibres, tasses de cafè, coixins, calendaris, gerros, taules, cadires, bicicletes... que ens transmeten la calidesa de la llar i d'una vida plena. Joaquín Mateo col·loca estratègicament portes i finestres per on la llum entra a raig i dona color, vida i expressivitat als objectes que toca.

- A  LES 20,30 A L'ESPAI D'ART CONTEMPORANI [ARTLOFT]: YANG SHUN. New Prophecy

L'espai [ARTLOFT] obre la seva novena temporada amb una exposició de l'artista xinesa YANG SHUN ( Guangzhou, 1975). L'exposició s'inaugurarà el dia 1 d'octubre a les 20,30 amb la presència de l'artista

New Prophecy és el suggerent títol d'aquesta exposició que presenta la darrera producció de YANG SHUN i que suposa una evolució de la seva obra cap a l'abstracció.

Yang Shun és una artista reflexiva i amb una gran sensibilitat per captar tot el que passa en el món que l'envolta. El fet que visqui entre la Xina i Barcelona potser li dona una perspectiva inusual del món en el que vivim i dels canvis vertiginosos de la societat actual. L'artista mira cap al futur amb esperança, sense por i amb el convenciment que el vell mon donarà pas al començament d'un altra mon menys negatiu. Les seves teles ens parlen de canvi, d'energies que es transformen a través de colors transparents i formes lliures que flueixen entre la realitat i la il·lusió, entre la llum i la foscor. Moviment i forces que col·lisionen en il·limitats accidents i possibilitats, com el nostre destí a l'altra costat de la tela.

Les seves obres desprenen poesia i misteri.... dos ingredients fonamentals per aconseguir la categoria d'obra d'art. En paraules de la pròpia artista: "A prophecy is a mysterious flower that GOD grows in our heart, it can open in any time, in any form... " ( Una profecia es una flor misteriosa que DEU fa créixer en el nostre cor, es pot obrir en qualsevol moment, en qualsevol forma...)

GALERIA D'ART ANQUINS / http://www.anquins.com/
ESPAI ARTLOFT / http://artloftcontemporani.blogspot.com/
REUS
TEL. 977312759 / 666674996

 GALERIA D'ART ANQUINS
Avgda. Dr. Vilaseca, 9-11
43202 REUS
Tel. 34 977312759
www.anquins.com
info@anquins.com
horari: de dilluns a dissabte,
de 10,30 a 13,30 i de 17 a 20,30 h.

Entrades populars