Margarida Riera a GAL_ART

Us convidem a la exposición que Margarida Riera manté a GAL_ART des del 22 de Setembre. Marga, com a ella agrada que li diguin, neix a Mataró (Barcelona) el 1965. Als 9 anys comença les seves classes de pintura amb Jaume Arenas i Guerau Calàbria, ampliant els seus estudis pictòrics a l'Escola Superior de Belles Arts i l'Escola d'Arts Aplicades de Barcelona.

En els anys 1988, 1989 i 1990 obté tres nominacions de la mostra d'Arts Plàstiques que promou la Generalitat de Catalunya per artistes joves, així com una menció especial de la Mostra Internacional Europea d'Arts Plàstiques el 1990. En aquest mateix any és seleccionada per participar en la col.lectiva "Jeunes artístiques europees" al Espace Làser de París.

A partir de 1995 imparteix classes de dibuix i pintura al seu estudi de Mataró i durant els anys 2003, 2004 i 2005 és contractada pel Servei Català d'Ensenyament per dirigir els tallers de còmic a Intitut de Catalunya.

Ha participat en 40 exposicions entre individuals i col.lectives. Les últimes vinculades a la seva residència a Alger on col.labora amb l'Institut Cervantes de la capital algeriana.Aquí teniu algunes mostres d'això:

GAL-ART 
http://galeriadearteantiguedadesycolec.blogspot.com/

Entrades populars