'...Bla bla bla..' a l'Antoni Pinyol de Reus

L'estudi d'art Mirall Lifestyle forma part de la segona edició de la Tardor de l'Art, iniciativa impulsada pel sector de galeristes de Catalunya.  Del dia 7 d'octubre al 30 de novembre, es pot veure a la Galeria Antoni Pinyol de Reus l'obra '...Bla bla bla...' formada per una composició de set discs de vinil serigrafiats. El tema de l'obra és el funcionament de les percepcions i les emocions en l'ésser humà.

Aquesta és la participació de Mirall Lifestyle en el circuit comercial de l'art, a través de la galeria Antoni Pinyol de Reus, que compta amb una experiència de 18 anys en el sector.

Mirall Lifestyle és un estudi d'art que estudia el comportament humà per tal de produir canvis.

La Tardor de l'art és una mostra formada per més de 70 espais expositius de tot Catalunya, entre galeries, museus i centres d'art. Del 7 al 30 d'octubre es podràn contemplar les obres, una a cada centre i de manera gratuïta. Les obres estàn inspirades en el  disc de vinil que és el nexe comú de la mostra. La Tardor de l'Art és una iniciativa cultural impulsada per les quatre associacions de galeristes de Catalunya, i compta amb el recolzament del institut Català de les Indústries Culturals (ICIC).

També podeu visitar la pàgina web ( http://www.tardorart.com ) on podreu veure una selecció de fotografies del dia de la inauguració al Roca Barcelona Gallery.

Galeria Antoni Pinyol
Carrer del Vidre, 11
43201 Reus. Spain.
_tel / fax: +34 977 341041 / 977 382206
_email: galeria@antonipinyol.com
_web: http://www.antonipinyol.com
_blog: http://blog.antonipinyol.com
_tenda: http://www.merkart.com

Entrades populars