Cinema en valencià a Burjassot i València

La setmana passada començà la 7a edició del Cinema en valencià a València i Burjassot amb un rotund èxit de públic. S'enceta així, de nou, la cita de dimarts amb el cine en valencià al cap i casal i s'instaurà una nova cita a la localitat de l'Horta Nord dimecres. El Cinema en valencià és un projecte organitzat gràcies a la col·laboració  de la Universitat de València amb la Universitat Politècnica, en el cas de València, i amb l'Ajuntament de Burjassot, en el cas de la ciutat de Burjassot, i que compta amb el suport de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i de la resta d'universitats públiques valencianes.

Així, des de l'octubre i fins a començament de desembre tindrem més cinema parlat o subtitulat en valencià: dimarts, a les 20 h, cinema en valencià a València, als cines UGC Ciné Cité, i dimecres, a les 20 h, cinema en valencià a Burjassot, al Centre Cultural Tívoli. Aquestes són les propostes per a la tardor: cinema en versió original amb The Cove (dimarts 26 d'octubre), el premiat llargmetratge documental sobre la caça il·legal de dofins al Japó; el thriller suec Aurora boreal, de Leif Lindblom, i comptarem també amb Precious, de Lee Daniels, i How About You, d'Anthony Byrne, dos interessants films.

Més cinema d'animació per a adults amb Els mons de Coraline, de Henry Selik; més cinema rodat en la nostra llengua, amb Ens veiem demà, de Xavi Berraondo, i Estació de l'oblit, de Christian Molina i Sandra Serna, i més cinema internacional amb la trilogia Millennium, la comèdia italiana Perdona si et dic amor, de Federico Moccia (dimecres 27 d'octubre), i l'últim film d'Isabel Coixet Mapa dels sons de Tòquio.

Entrades populars