iD Barri BCN [La Marina] | Informació + Dades

iD Barri BCN [La Marina]

Informació + Dades. Barri La Marina de Barcelona.

Taller col·lectiu impartit per Hackitectura, amb la participació de Núria Burguillos, Xavi Camino, Col·lectiu Connectats, Francesc Magrinyà, Oriol Granados, Ramon Parramon, Martí Peran, Elisenda Tomàs, Mireia Tortades.

El taller planteja l'exploració del territori, la cartografia crítica, la visualització de dades, el tractament de la informació i la construcció col•lectiva. Planteja cercar narratives que es refereixin a la pròpia història del barri i localitzar dades que parlin del lloc. El taller es concentra en dues zones de La Marina-Zona Franca, pròximes entre sí però amb diferències marcades per la trama urbana, l'ús de l'espai públic, la història o el context social. La metodologia que se segueix consisteix en impulsar un treball de camp intensiu en aquest territori, a través del qual hi participaran una sèrie de persones i entitats que donaran referències, explicaran projectes existents i facilitaran dades per entendre les especificitats del lloc. La finalitat del taller és treballar amb històries orals, visuals i dades, per tal de construir dispositius de representació, visualització o d'acció concreta. Els participants formularan les seves propostes a través d'una tutoria dirigida per Hackitectura, amb el suport de l'equip d'Idensitat i les aportacions de tots els participants.

iD Barri BCN [La Marina] és un projecte d'IDENSITAT en col•laboració amb Unió d'Entitats de la Marina. Amb el suport de l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya Consell Nacional de la Cultura i les Arts, Ministerio de Cultura i Hangar.

Més informació: http://idensitat.net

 

Entrades populars