32 aniversari de l'expo col·lectiva de la Galeria Anquins

El proper divendres dia 19 de novembre la galeria ANQUINS inaugura l'exposició col.lectiva de petit format CAIXA D'ART amb la participació de 40 artistes.  

La galeria Anquins ja fa 32 anys que organitza cada mes de novembre l'exposició de petit format CAIXA D'ART. Una exposició que pretén iniciar al públic al col.leccionisme d'art, d'una manera lúdica i propera. L'exposició recull més de 200 obres d'art de 40 artistes: petites teles, obres sobre paper, escultures de petit format, joies de disseny i caixes de vi pintades...son les propostes que trobareu a preus molt assequibles.

Artistes consagrats i joves talents participen en aquesta variada i original exposició que es oberta a tot tipus de públic. A més la galeria ofereix la possibilitat d'adquirir qualsevol obra d'art amb moltes facilitats a través dels seu Club Caixa d'Art. Aquest any, per celebrar els 32 anys del Club, la galeria ofereix a tothom que faci la inscripció durant el mes de novembre i desembre un doble obsequi de benvinguda: una obra gràfica de l'artista Carlos Morago i una primera quota de 50€.

El Club de Caixa d'art incorpora noves avantatges com son un servei de taxació, descomptes especials i assessorament. D'altra banda, vol aconseguir una major participació del seus membres a través d'internet (facebook i blog de la galeria) i de forma presencial amb visites guiades i tallers per a nens.

El dia 19 de novembre tindrà lloc la NIT DE CAIXA D'ART amb la presència de l'artista convidat CARLOS MORAGO . A les 19,30 es farà una tertúlia amb l'artista i a continuació la inauguració de l'exposició amb un tast de vi del Priorat"Formiga de Vellut" i aperitiu salat .També es presentarà la col.lecció de caixes d'art i vi "Art, vi i mediterrani".

GALERIA D'ART ANQUINS
Avgda. Dr. Vilaseca, 9-11
43202 REUS
Tel. 34 977312759
horari: de dilluns a dissabte,
de 10,30 a 13,30 i de 17 a 20,30 h.

Entrades populars