Ignasi Aballí / Joan Fontcuberta / Interferències Pedagògiques

A TRAVÉS DEL MIRALL. JOAN FONTCUBERTA

ACVic en col•laboració amb Nits Digitals presenta l'exposició A través del mirall de Joan Fontcuberta. Aquesta exposició recull dos treballs en els que l'artista utilitza els recursos que ofereix internet. Amb el títol específic de Googlegrames i Reflectogrames planteja una reflexió sobre la importància i l'increment d'imatges, la proliferació d'autors, així com el potencial de difusió i dispersió vírica, elements tots ells en augment amb l'ús de les xarxes socials.

Activitats de formació oberta vinculades a l'exposició:

- Conferència de Joan Fontcuberta
- Taller de fotografia digital per a nens de 4 a 7 anys
- Taller de fotografia digital per a joves de 14 a 18 anys
- Taller imatge digital i web

Del 2 de desembre al 4 de març de 2011

APARADORS I PANTALLES. IGNASI ABALLÍ

Aparadors i Pantalles és un projecte que forma part del Programa d'Exposicions d'ACVic que, mitjançant la convocatòria oberta (del 2 de desembre al 6 de febrer de 2011), planteja activar noves propostes pensades per fer ús d'una part de la façana de vidre de l'espai del Centre i alhora desenvolupar una versió del projecte per internet.

Ignasi Aballí inicia aquesta activitat amb el projecte Transparència. Aquesta proposta consisteix, d'una banda, en clausurar i cegar la condició de transparència dels vidres, cobrint-los amb un vinil negre, i de l'altra, en proposar una reflexió sobre la mateixa condició de transparència dels vidres situant al seu damunt un text en el que les lletres han estat retallades i es converteixen en un una mena d'escletxa que permet veure l'interior o l'exterior de l'espai.

Del 2 de desembre al 4 de març de 2011

INTERFERÈNCIES PEDAGÒGIQUES

IP Interferències Pedagògiques forma part del Programa Educatiu d'ACVic, amb la voluntat d'iniciar projectes en col•laboració amb centres educatius i creadors de diferents disciplines. Aquest espai de col•laboració es defineix a partir de projectes que ja es desenvolupen a les escoles, instituts o universitats i que investiguen formes d'incidir en l'espai social tot experimentant nous formats de representació.

El primer projecte s'ha iniciat en col•laboració amb la Universitat de Vic amb el projectes Criss-Crossing de l'artista Jordi Lafon, que es desenvolupa entre octubre i novembre de 2010 i Correspondències que es desenvoluparà durant el curs 2010 /2011.

ACVIC Centre d'Arts Contemporànies | C Sant Francesc, 1 E - 08500 Vic
T.*34 938 85 3704 | info@acvic.org

 

 

Entrades populars