Convocatòria iD#6 Mataró














iD#6 Mataró-Vic
Convocatòria de projectes d'intervenció en l'espai públic.
Oberta fins el 12.03.2011

En el marc del projecte Ceci n'est pas une voiture. Artefactes mòbils vigilen el museu, impulsat de manera conjunta per Idensitat, CanXalant i ACVic Centre d'Arts Contemporànies, s'obre una convocatòria per desenvolupar dos projectes d'intervenció en l'espai públic de Mataró i Vic:

Parking 02. Convocatòria oberta per a la realització d'un projecte d'intervenció en l'espai públic de Mataró utilitzant el "Dispositiu Itinerant" d'Idensitat.
El Dispositiu Itinerant d'Idensitat persegueix la idea d'exposició expandida al territori i funciona com un emissor - receptor de dades. És una forma d'evidenciar i visualitzar un dels principals objectius d'Idensitat, que consisteix a ser un espai de producció itinerant, que transita al territori amb els projectes que impulsa alhora que genera visions, anàlisi i propostes de transformació al seu voltant. En aquest cas es proposa com a element de suport que s'integra al projecte que, seleccionat a partir de la convocatòria, podrà ser modificat i adaptat a les necessitats del projecte.

Parking 03. Convocatòria oberta per a la realització d'un projecte d'intervenció en l'espai públic de Vic utilitzant la caravana "CX-R" de Can Xalant.
CX-R, és una caravana mòbil adaptada, la seva portabilitat permet al centre estendre's cap a l'espai públic, establir dinàmiques de col·laboració amb el seu entorn, a més d'ampliar el seu radi d'actuació i d'incidència.
Projectada i produïda pels arquitectes argentins a77 (Gustavo Diéguez i Lucas Gilardi) i Pau Faus, la CX-R ha estat requerida per a diferents usos i per agents diversos: intervencions artístic-pedagògiques en instituts, festes populars de barri, escenari per a actuacions, intervencions artístiques, entre d'altres. La CX-R permet ser modificada per a cada ús i projecte.

A qui es dirigeix: A creadors que aportin propostes en l'àmbit de l'espai públic des d'una perspectiva transdisciplinar i amb la voluntat d'interactuar sota diferents estratègies en l'espai social de les ciutats de Mataró i Vic (Barcelona).

Les propostes s'hauran de realitzar durant una residència de 30 dies de durada, entre l'1 de maig i el 30 de juny de 2011. Les persones o col·lectius interessades en participar en la convocatòria hauran de completar i enviar el Formulari de Sol·licitud que es pot descarregar de la web: http://www.idensitat.net

El període per a la presentació de propostes finalitza el 12 de març de 2011.

Ceci n'est pas une voiture. Artefactes mòbils vigilen el museu és un projecte comissariat per Martí Peran i realitzat conjuntament entre Idensitat, Can Xalant Centre de Creació i Pensament Contemporani de Mataró, ACVic Centre d'Arts Contemporànies, Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía i Trànsit Projectes.

Descarregar les bases completes en pdf

Can Xalant
Carrer Francesc Layret, 75
08302 Mataró
Tel.: 93 741 22 91
info@canxalant.es | www.canxalant.org

Entrades populars