Facebook segueix censurant perfils catalanistes i ara en bloqueja un en favor de la immersió lingüística

'El català, ni tocar-lo. SÍ a la immersió lingüística a les escoles', aquest és el nom de la pàgina que Facebook ha decidit bloquejar sense avís al·legant 'violar les condicions d'ús'. En la pàgina hi ha inscrites gairebé 12.000 persones. Els creadors han decidit obrir-ne una de nova, reclamant llibertat d'expressió

Els creadors de la pàgina han informat a Crònica.cat que Facebook ha deixat que la pàgina sigui visible, però inservible, és a dir, no s'hi poden deixar ja comentaris al mur, ni fotografies, ni vídeos o notícies relacionades. La pàgina, que tenia gairebé 12.000 usuaris apuntats en menys de 24h estava sent el punt de trobada de Facebook per debatre sobre les respostes a la sentència del Tribunal Suprem en contra del català.

Tot i les al·legacions dels creadors de la pàgina dient que "en cap cas estem violant les normes d'ús, no estem insultat a ningú ni ferint la sensibilitat de ningú, simplement volem un  punt de trobada al Facebook per la gent que considera que cal mantenir el model d'immersió lingüística, que és molta".És per aquest motiu que els creadors han decidit obrir una pàgina amb el mateix lema "per demostrar a Facebook que aquesta demanda a favor del català no és cosa de quatre eixelebrats".  
 
Accedir a la nova pàgina de Facebook: 'El català, ni tocar-lo. SÍ a la immersió lingüística a les escoles'   

 

Entrades populars