Segon Festival d'Arts i Serveis Artístics de Torredembarra

Torredembarra presenta del 4 al 6 de desembre el II Festival d'Arts i Serveis Artístiques (FAST), que acull un total d'onze actuacions dels àmbits de la dansa, la música, el teatre i el circ. Hi haurà tres espais del municipi on es desenvoluparan els espectacles que seran totalment gratuïts: Pati del Castell, Casal Municipal i plaça de Mn.Joaquim Boronat. L'organització va a càrrec de la Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica, del Patronat Municipal de Turisme i de Crearum Produccions.

L'alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, va destacar durant la presentació del FAST ahir dimecres que el consistori continua apostant pel festival perquè "és un producte cultural i de promoció de la vila, amb projecció de futur". El regidor de Comerç i de Promoció Econòmica i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Font, va agrair a Crearum la seva implicació amb Torredembarra i va anunciar que l'any vinent el FAST comptarà amb una àrea d'actuacions d'artistes locals i també que es convocarà una fira paral·lela al servei de les produccions culturals. Enguany ja compten amb la col·laboració del Centrescènic i el Boulevard 9.

El director creatiu de Crearum, Pep Vergé, va agrair a l'Ajuntament l'esforç per tirar endavant aquest Festival, del qual en va destacar la promoció que fa dels nous talents artístics, sobretot de Catalunya, tot assenyalant que hi ha poques plataformes d'exhibició on es puguin donar a conèixer.

Durant l'acte de presentació del FAST va tenir lloc l'actuació dels acròbates Duo Kratos, que l'any passat van participar al I FAST i que, gràcies a això, han tingut diferents actuacions. L'organització compta també amb la col·laboració del Consorci Turístic del Baix Gaià, el Consell Comarcal del Tarragonès, l'ICODE, UME, Unió Musical i Infotècnica. Font

Entrades populars